BOEKENWINKEL EN MEERGEZINSWONING - LETTERS & CO

Alle BEN-projecten
overzicht
21/253

fotograaf: Victor De Smet

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

Met het gebruik van geothermie, zonnepanelen en regenwaterrecuperatie zetten Lies & Chris hier bovendien 100% in op duurzaam wonen.



Over het project

De hoek die Letters&Co inneemt op de Markt markeert net achter de kerk de start van de Markt en het winkelcentrum. Met een klassiek beglaasd verhoogd gelijkvloers met (zit)plint wordt ingezet op meer zichtbaarheid voor de winkel. Daarnaast wordt ervoor gekozen om het pand geen scherpe hoek te laten maken maar een zachte afbuiging. De winkel vindt zijn toegang op de hoek, de drie appartementen krijgen een royale gemeenschappelijke inkom op het Emiel Clausplein.


Deinze, Oost-Vlaanderen

Handelszaak, Nieuwbouw, Modern

Budgetvriendelijk, Compact, BEN-gebouw

Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

446 m²


Ventilatiesysteem

D


Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

Geothermische warmtepomp


Toepassing hernieuwbare energie

PV-panelen

E-peil: 19   /   k-peil: 0



Over de architect

NERO bv
Marlier Tim
Sint Markoenstraat 28
9032 Wondelgem
T 09 220 10 58
M 0474 56 14 51
www.nero.be
architectuur@nero.be