MINIMALISTISCHE ÉÉNGEZINSWONING

Alle BEN-projecten
overzicht
30/258

fotograaf: F.C. Lama

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

- compact gebouw
- ventilatie D+
- Warmtepomp lucht-water
- maximale isolatie



Over het project

Een compacte vrijstaande eengezinswoning met een stoer zwart uiterlijk verbergt een zacht, open en met licht overgoten interieur. Dit ontwerp van adaptief-atelier voor duurzame architectuur schuwt de contrasten niet.

Grote raampartijen, een schuine lijn en een atypisch materiaalgebruik op de gevel, deze compacte woning neemt met trots een prominente plaat in in het straatbeeld.


Aalter, Oost-Vlaanderen

Eengezinswoning alleenstaand, Nieuwbouw, Modern

Budgetvriendelijk, Compact, BEN-gebouw

Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

140 m²


Ventilatiesysteem

D+


Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

warmtepomp


Toepassing hernieuwbare energie

warmtepomp, zonnepanelen

E-peil: 15   /   k-peil: 0



Over de architect

adaptief - atelier voor duurzame architectuur
Vanhaverbeke Laurent
Kleine Wedepad 5b102
9040 Sint-Amandsberg
M 0496 78 43 24
info@adaptiefarchitectuur.be