BEN-ARCHITECTENKANTOOR

Alle BEN-projecten
overzicht
29/206

fotograaf: Hugo Van Beveren

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

Er werd geïnvesteerd in een goede isolatie en luchtdichtheid. De verse lucht wordt geleverd door een ventilatiesysteem D en de verlichting is van het zuinige LED-type. De weinige nodige energie wordt geleverd door een warmtepomp. De elektriciteit hiervoor wordt geleverd door zonnepanelen.



Over het project

De groei van ons kantoor en de zoektocht van een betere zichtbaarheid maken dat we gloednieuw kantoor bouwden in de bedrijvige kern van Lint. Het kantoor is Bijna-EnergieNeutraal, beschikt over een eigen parking en een aangename buitenruimte.
Er werd geïnvesteerd in een goede isolatie en luchtdichtheid. De verse lucht wordt geleverd door een ventilatiesysteem D en de verlichting is van het zuinige LED-type. De weinige nodige energie wordt geleverd door een warmtepomp. De elektriciteit hiervoor wordt geleverd door zonnepanelen.


Lint, Antwerpen

Kantoor, Nieuwbouw, Modern

Toegankelijk of levenslang wonen, Budgetvriendelijk, Compact, BEN-gebouw

Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

100 m²


Ventilatiesysteem

D met warmterecuperatie


Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

vloerverwarming en lucht-water-warmtepomp


Toepassing hernieuwbare energie

PV-panelen

E-peil: 3   /   k-peil: 20



Over de architect

Ben Martens architecten bvba
Martens Ben
Liersesteenweg 39
2547 LINT
T 03 334 10 72
M 0495 60 17 64
www.benmartens.be
ben@benmartens.be