BASISSCHOOL

Alle BEN-projecten
overzicht
14/210

Energetische specificaties

Hoe werd met energie omgegaan?

Het volledige hellende dakoppervlak wordt bedekt met fotovoltaïsche panelen. Het nieuwe gedeelte krijgt een centrale verwarming door middel van een warmtepomp op basis van grondwater (verticale grondboringen).



Over het project

De bestaande basisschool werd uitgebreid met een nieuwbouw. Vertrekpunt was een energiezuinig en duurzaam gebouw creëren.


Nijlen, Antwerpen

Gebouw voor openbaar nut, Nieuwbouw, Modern

BEN-gebouw

Extra energie-info

Netto bewoonbare oppervlakte

1100 m²


Ventilatiesysteem

D


Verwarmingssysteem en productie sanitair warm water

warmtepomp op basis van grondwater


Toepassing hernieuwbare energie

Warmtepomp - fotovoltaïsche panelen

E-peil: 7   /   k-peil: 36



Over de architect

Architectenbureau M. Van Noten bvba
Van Noten Martine
Spoorweglei 9/101
2560 NIJLEN
T 03 411 01 10
M 0495 52 18 38
www.mvnarchitecten.be
info@mvnarchitecten.be